torsdag 29 september 2011

Fort Blomér

Dräneringen går i ett rasande tempo,
igår var det 6 man här och grävde runt hela huset.




vår tjusiga entré..

Kanske inte helt optimal just nu.
Vi får gå in genom garaget.


Dom går fram som riktiga bulldozers,
titta min fina buxbom - helt begravd i ett berg av jordmassor.

Vet inte om jag skall avsluta med att skriva snyft eller morr.

Kanske en kombo av snyft & MORR..



vallgrav runt hela huset,

så jag kanske slipper köpa jultidningar, kallingar, kaffe, tulpaner mm för ett tag.


TBC.

/Lina

fiiiiiiiiiiiika

När jag skulle hämta barnen idag så hade dom bara en sak att säga: vi vill gå & fika med Jakob & Felix. Dom ska gå på café med sin mamma & pappa..

Sagt & gjort. Kanelbulle & festis klockan 16.30 på kondiset vid stationen. Inte alls enligt min plan men dom tyckte det var hur mysigt & kul som helst. Gullungarna.







Kram Lina






onsdag 28 september 2011

Tjing

Tänkte bara säga att ikväll drar jag & maken till Oscarsteatern & ser Spamalot!
Men först lite mat, sen lite mingel med hans jobb. Himla trevligt!

kram Lina

tisdag 27 september 2011

Säsongsbyte, inte bara kul.

Nog för att shopping kan vara riktigt kul men alla dessa säsongsbyten är inte alltid kul med småbarn. Då skall alla kläder inventeras och vad är oddsen att långärmade tröjor, långkallingar, vinterstövlar, regnkläder, fodrade allvädersställ, vinteroveraller mm passar året efter. Den chansen är minimal skulle jag vilja säga.

Man kan nästan utgå från att det mesta skall köpas nytt.

När man då har konstaterat vad som måste införskaffas då ska man ju också hitta sakerna, och man kan ge sig den på att man inte hittar allt och alla storlekar på ett & samma ställe.. helst ska man ju köpa vinteroverallen i augusti för att var på den säkra sidan att få tag på en i rätt storlek. Men jag orkar inte riktigt hålla på så. Fast man borde. I år hoppas jag att Henry kan ärva lite saker av Alice.

Idag åkte jag iallafall på en utförsäljning av barnskor & barnkläder. Jag var inte alls sugen på att åka dit och väl där så var utbudet var inte det bästa men nu har Alice iallafall fått nya vinterkängor! Så då kan vi bocka av en sak på inköpslistan, och det är ju alltid skönt!

Alice ville absolut inte prova sina nya vinterkängor men det ville däremot Henry, så han sprang runt här hemma i hennes skor och i någon form av mysdress/underställ & mössa som han fick.



vår mannekäng!



Kram & godnatt
/Lina

parkinson + tinitus

Idag skulle jag jobba hemma,
men när jag kom hem efter att ha lämnat på dagis så möttes ja av den här synen...



Dräneringsfirman kom en dag tidigare än planerat och var redan i full gång att bila bort vår betongtrappa. Efter att varit inne i huset i 5 minuter så kändes det som risken för både pakinson & tinitus var övervägande. Något som däremot inte var övervägande var risken att få något gjort om jag stannade hemma. Jag vände direkt på klacken och åkte in till kontoret.





När jag kom hem hade det hänt massor!

Vår entré ser dock, om möjligt, ännu torftigare ut än innan...
känns som vi måste få till någon provisorisk lösning där under projektets gång.

fortsättning följer.

Kram
Lina

söndag 25 september 2011

helgens...

Hej hallå,
hoppas ni alla söndagsmyser för fullt och snart skall krypa till sängs. Det ska iallafall jag försöka mig på. Men först skall nagellacket torka så då kan jag ju skriva en rad eller två här.

Jag tror jag gör en "veckans", det var länge sen!
Fast det blir mer "helgens"...

Hjälte: min pappa!! Som ryckte in i fredags när Alice blev sjuk, ställde in sina egna planer och kom upp och tog hand om henne. Tack pappa, du är bäst!!
Bästa present: mannen som kom hem med 300gr siklöjrom efter kickoffen i Haparanda + att jag fick min favvo bodylotion också. I like, alot!
Mysigaste: Lisa bodde här fredag till lördag & det var supermysigt.
Kan inte minns sist vi sågs så länge..
Märkligaste: jag fick tamponger i "gåbortpresent" av Lisa :-)
Sjukt märklig present men i väldigt söta burkar.
Äntligen: plötsligt händer det, jag skådar 4 små små prickar i Henrys mun
- 4 tänder på ingång, halleluja!
Bak: här har bakats både det ena & det andra, höstfavoriten apelsinlimpa, rabarberkaka & bullar. Kan vara så att jag delar med mig av receptet på rabarberkakan för den var riktigt smarrig.
Upptäckt: om man lägger ut att man bakar frukostbröd på sin status på facebook så kan man få spontanbesök!
Trevligaste: familjen H med barn var här i lördagskväll, vilket var himla gemütlich och jag undrar om vi alla inte sluddrade lite när det var tack&godnatt
Mest sociala: det första Alice sa imorse var: mamma, vilka kommer hit idag? Idag kommer det inte hit någon svarade jag. -Ingen...? upprepade hon besviket..
Premiär: Jag gjorde dom amerikanska pannkakorna idag. Godkänt men inte mer. Alldeles för ofluffiga. Tror jag överlåter det till pannkaksmästaren nästa helg. (ganska smart egentligen.. hihi)
Spontanare: söndagsfika här med härliga vänner. Panikbakade bullar till allas glädje.
Artigaste: Alice & Henry som hälsade i hand och presenterade sig med namn för Christian när han kom på fika idag.
Galnaste: min svägerska som ringde från Ullared och undrade vad barnen önskade sig i ... julklapp!!
Vidrigaste: blomflugor
Underbaraste: VÄDRET, man blir ju så glad!


I veckan väntas jobb, dräneringsstart, teater & massa massa mer!

puss & godnatt på er,
hoppas ni alla får en toppenvecka!

/Lina

torsdag 22 september 2011

En vacker klassiker som fångat min uppmärksamhet.

När hösten gör entré så vill man ju som bekant mysa till det hemma, allra högst upp på min önskelista just nu står en braskamin. Finns det något mysigare än att tända en brasa och bara sjunka ner framför den och drömma sig bort i eldens sken?


Men det var ju just det där med att "sjunka ner" också, jag tänker mig ju inte att det betyder att jag skall sätta mig ner på parketten utan jag tänker mig att jag skall sätta mig i denna:









En Lamino, denna vackra klassiker av Yngve Ekström. En fantastisk designmöbel där funktion & utseende möts i perfektion. Att den sedan är klädd i lammskinn gör ju inte saken sämre.
Det borde nästan vara varje människas rättighet att ha en sån fin fotölj hemma!



Jag drömmer vidare men om du har råd så är det bara att klicka sig in på Länna möbler och beställa en, http://www.lannamobler.se/ . Det är iaf där jag lånat bilden, tack!



Kram Lina


onsdag 21 september 2011

Rainy days

13 grader. Regn. Ont i halsen.
Tur att jag laddade massa energi med tjejerna igår. Himla mys.

Ha en fin dag i regnet!
Kram Lina

tisdag 20 september 2011

Girls only

Ikväll vankas italiensk middag i Vasastan med två sköna bönor!!
Ska bli sååååå trevligt. Inga barn. Girls only. Ja och så rövin ...

pusss
/L.

köpes

Jag har letat och letat och letat efter den här barnstolen från Ikea (pinnstolen till höger).
Den säljs TYVÄRR inte längre på det stora varuhuset så det är andrahandsmarknaden som gäller.

Är det möjligen någon som har en eller gärna två stycken att sälja till mig?
Helst vit eller svart..

/L.

måndag 19 september 2011

ett överkast gjort av kärlek.

Just nu finns det så mycket fina stickade kuddar & plädar. Känns som det ultimata höstmyspiffet & jag skulle gärna ha något stickat här hemma.

Vilket får mig att tänka på min mormor, tänk om hon ännu var vid livet då hade hon stickat allt jag vela ha. Hon har gjort så mycket fint till mig genom åren, hon var så konstnärlig av sig och väldigt duktig på att väva, virka, sticka sy mm.. tänk om jag bara hade fått lite av det. Själv är jag imponerad av mig själv om jag lyckas sy ett par gardiner i enbart raksöm..
Men det är väl egentligen bara att inse, jag hinner ändå inte sticka en pläd även om jag så hade vart en fena på det.

Nej men nu skall jag gå & lägga mig.
Ta bort det fina överkastet som mormor virkat till mig och krypa till kojs. Det är förövrigt en gåta för mig hur man kan sticka ett överkast? Jag vet inte hur era små virkade grytlappar i syslöjden såg ut men hemligheten är ju att alla öglor eller vad det heter skall var alika stora och lika hårda.. Mmm just det. Kan inte minnas att jag kom hem med några vackra skapelser.

Men mormor hon virkade inte bara grytlappar utan även ett överkast till mig, till min dubbelsäng som jag skulle tippa på att det har måtten 2m x 2,30m och tro mig, det är helt perfekt. När mormor virkat alla längderna så satt morfar snällt bredvid och knöt ihop dom till ett överkast. Det är så mycket kärlek i det överkastet. Ingen inredningstrend i världen kan få mig att göra mig av med det - I love it!

puss & godnatt
/L.

piss, pendeltåg, planer & pluras kök

Vaknade imorse av:
-Maaaaaaaammmaaaaaaaaaaa
jag har kissat på mig.

Bara att hoppa upp, duscha av lilla hjärtegrynet och bädda ner henne i min säng. Gosa in henne i mitt täcke. Värma lite. Mysa lite. Ute regnade det och såg allmänt omysigt ut. Sen fick jag hämta lilla sömntutan och bädda ner även honom hos oss. Samma visa varje morgon, alla vill bara mysa - ingen vill gå upp.

Tänk så ljuvligt det är att bara mysa allihopa i sängen. Tänk om det ändå vore söndag varje morgon. Men sen inser ju tom jag att jag måste ta mitt ansvar och gå upp (även om det tar emot. jag undrar hur många gånger jag bara har lust att strunta i jobb & dagis & ligga kvar. Löka runt i mysbyxor och mysa med barnen hela dagen. Men sen kommer verkligheten ikapp och man hoppar i sin kostym).

Men idag blev det en ganska omysig start på dagen. Henry var såååå arg. Hans gummistövlar blev kvar på dagis i fredags och nu stod regnet som spön i backen.. och att låna Alice extra par ville han INTE. Han gick i foppatofflor. ja. jag väljer att inte säga något mer.

Lämna på dagis och sen mot pendeltåget (eftersom även bilen var kvar i stan sen i fredags). Jag var sen och fick rusa som en kalv på grönbete för att hinna till tåget. Som var knökfullt. Vi stod som packade sillar och det var helt vidrigt. Trångt. Blött. Varmt Fuktigt. FY. Det var 17 mer intimt än på ett "kvart i tre ragg" på Garbos.. fy fy fy. Jag var på riktigt dåligt humör efter den resan men som tur är så gick det över och resten av dagen flöt på!

Rundade av min kväll med att se på Pluras kök. Riktigt underhållande. Även om jag älskar Leila så är jag lite less på hennes tv-serier nu. Härligt med lite råare program!

Nu laddar jag för en späckad vecka, imorgon vankas tjejmiddag på stan och det skall bli så trevligt!! På onsdag har Patrik kvällsevent på jobbet och dagen efter det drar han iväg norröver på kickoff och kommer hem fredagkväll. Och då får vi besök av Lisa och sen på lördag kommer en annan familj hit på middag. Skulle tro att min söndag blir soffläge och hämtpizza ;) Känns så nu när jag skrev ner vad som skall ske innan dess iallafall, den som lever får se.

puss
/L.

söndag 18 september 2011

Pontus & pallade äpplen



Pontus bjöd på en fantastisk middag i fredags, supergod mat, bra service, trevlig atmosfär & sällskapet var ju underbart. Så himla härligt att gå ut på tumanhand! Efter middagen drack vi en drink i loungenNobis Hotel och rundade av kvällen innnan vi åkte hem och avlöste mina snälla päron som hämtat på dagis och tagit hand om dom små. En riktigt mysig fredag.


Och på lördagen var det ju dopfest och det var precis vad det blev - fest. Super trevligt!

Vi rullade sen hem vår vagn fram på småtimmarna, trötta men glada. På vägen hem så passerar vi en kasse med äpplen... jag antar att det är så man gör när man har massa äppelträd, man ställer ut en korg - ja eller en kasse, och låter förbipasserande ta ett äpple.


När min man fick syn på den så sa han:
- Perfekt, precis vad vi behöver. Så tog han hela kassen.
Jag blev alldeles paff, nää men så kan man väl inte göra?

- varför inte? Dom har väl ställt den här för att dom vill att man skall ta kassen!

- men tror du inte att dom tänkt att man skall ta 1 äpple?

- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej då, dom e bara schhhhiiiiitglada att bli av med skiten. Kom nu!


Så vi pallade en kasse äpplen som jag ser på det hela.
Min man däremot är helt övertygad om att det var en gåva till oss. Hm..


Nåväl, idag har jag tagit reda på nattens synder och kokat mos. Mums!


Kram & godnatt

/Lina

Bon Estelle

I lördags var det en stor dag för en liten tjej,
Bon Estelle skulle döpas hemma i Villa Granhem.



Redo för dop & väskan är packad.


Äter lite russin i väntan på att ceremonin skall börja.



♥ Bon Estelle




första parkett.


När allt var klart så tittade Alice på mig & sa,
Mamma - va duktig Estelle var!

..och det var hon, alldeles exemplarisk.
Det lät bara så roligt när den kommentaren kom helt spontant från en liten 3-åring.




Efter dopet planterades ett träd åt lilla Estelle.
Himla sött!



Sen bjöds det på en fantastisk middag och en mycket trevlig kväll,
vi nannade inte kudden förrän vid 02.


Kram
Lina

fredag 16 september 2011

Happy Friday!

Äntligen fredag!

Alice verkade lite bättre imorse, hon har sovit gott och går nästan normalt så hon är på dagis idag. .. och väntar på att mormor & morfar skall hämta henne & Henry! För ikväll skall jag & Patrik äta middag inne i stan efter jobbet, det är krogvecka i stan och vi skall testa Pontus!
Ska bli väldigt trevligt!

Annars vankas dop för lilla Estelle imorgon, hoppas det blir en fin dag!

Kram på er alla
/L.

torsdag 15 september 2011

skrutt

Alice har lite otur just nu känns det som. Först var det lilla näsan och nu innan ens plåstrena är borta så har hon hoppat från någon hög plats ute på dagis och skadat sin fot.

På dagis sa dom att det inte var någon fara alls men hemma har hon varit lite ledsen och säger att det gör ont. Och så haltar hon. Och efter en stunds soffmys så kunde hon knappt gå på foten och nu så sover hon oroligt och säger "aj aj aj min fot" i sömnen. Verkar inte så lovande...

Jag var så säker på att hon vrickat eller stukat foten men jag kan inte minnas att en stukning värker så mycket i viloläge.. Kan detgöra det?

Tänker på vad en barnläkare sa till mig när jag för femtielftegången var inne på Astrid Lindgrens barnakut med Henry, han stackan har återigen fått dubbelsidig öroninflammation och jag hade inget märkt ch kände mig väl inte som världens bästa mamma direkt. Och då sa den snälla läkaren att barn dom "fejkar" inte, gråter dom så gör det ont och gör dom det inte så är det ingen fara.

Vilket kändes snällt & klokt då. Men det borde innebära att det här inte är så bra med hennes fot..
Hoppas hoppas det inte är något knas med den lilla foten nu!

Kram
Lina

sötnöt

imorse när jag skulle samla ihop grynen för att gå till dagis så satt Henry i myshörnan i lekrummet, med en docka i knät & läst en pixibok för henne. Så söt. Min fina lilla mys.

Puss
/L.

onsdag 14 september 2011

Anders, Kristina, Simon, Hanna, Malin, Johan, Melker & Emila

Henry verkligen älskar sin bondgård, han leker & leker & leker med den. Storesyster gillar också att vara med i leken & den har en given plats mitt i vardagsrummet.

Kram
Lina

tisdag 13 september 2011

vackert

Jag har spanat på den här ljusstaken ett tag nu. Visst är den fin?


Den skulle gärna få flytta in här men det just nu kan jag nog inte prioritera ännu en ljusstake.
.. fast nu kommer ju hösten & då behöver man onekligen ljus.
Den skulle passa fint på vårt sideboard i matsalen.


Bilden är lånad från Danskdesigns hemsida men den är inte så "jätterolig" & inspirerande, men kolla in fotot Frida lagt upp i sin blogg http://trendenser.se/2011/august/flitens-lampa.html#comment så får ni se hur fin den faktiskt är!


Hennes blogg kan jag varmt rekommendera, hon har sinne för stil den frun.


Puss /L.

Sommarstugeplaner

Vi har ju blivit, eller kommer att bli med sommarstuga på Gotland till nästa sommar som det ser ut nu. Och det känns ju fantastiskt kul!! Jag längtar massor & tänker massor på huset. Klurar lite på vad man skulle kunna göra & så. För det är sån jag är. Jag klurar. Spanar. Klurar lite till. Det kliar lixom i fingrarna.

Men en "sommarstuga" har så olika betydelse för olika personer... och jag vet inte riktigt vad de betyder för mig. Jag vet vad jag vill uppnå med en sommarstuga men inte riktigt vilken stil jag skulle vilja ha där & på vilken nivå engagemanget skall ligga.

En del kör ut allt gammalt skrot dom inte vill ha hemma till sin sommarstuga & gör inte ett knop så länge det verkligen inte behövs. Jag tror det är dom som verkligen kan det här med att slappna av. Dom struntar i om gräsmattan behöver klippas - den kan väl lika gärna bli en härlig sommaräng medans jag ligger här i hängmattan & har det bra?

Sen har vi dom som renoverar hela sommarstugan till tipptopp skick - ett andra hem typ. Där finns allt du kan tänka dig, platt-tv, designmöbler, kamin, nespressobryggare, bredband, gäststuga osv. En representativ stuga som kräver mycket jobb & investeringar helt enkelt.

Några vill ha preussisk ordning, putsar & fejjar mest hela semestern medans andra tycker att en sommarstuga behöver man väl inte städa, det ska var lite döda flugor på fönsterbrädorna. . det tillhör.

Sen har vi dom som bara vill ha loppisfynd som man sen kanske pimpar i galna färger - lixom leva ut det som man inte vågar hemma i sommarstugan, och samtidigt får det inte kosta så mycket pengar. Lite galna tapeter och massa retroprylar i varje hörn. Alternativt så målar dom allt ALLT vitt, nöter ner det lite på kanterna & lever ut sin vita "shabby chick"-dröm. Lever lantliv.. typ.

Jag undrar hur vi kommer att bli? Det är iofs ganska härligt när det bara blir tycker jag... Men av erfarenhet så är det alltid bra att ha samma plan för sin semester när man åker iväg, så inte den ena planerat att ligga i hängmattan hela semestern medans den andra har planerat att bygga en friggebod & måla om huset. Då blir det lätt kollisionskurs.

Nu kommer vi dela sommarstugan med hela familjen så vi är ju fler som kommer att "bli"..
Jag har bara ingen aning om hur det blir. Spännande det här!

Antar att vi alla borde ses innan sommaren, dricka alldeles för mycket rödvin & göra en plan!
Tror ni inte att det är en bra start iallafall? Det tror jag.

Kram Lina

äppelträd? nu?

Det är tydligt att det finns ett visst trädgårdsintresse hos mina läsare, så jag smider medans järnet är varmt!

Jag vill ju så himla gärna ha lite äppelträd i vår trädgård men vi har avvaktat lit med det då trädgården känns som ett enda stort frågetecken.. Men nu har dom utförsäljning av äppelträd och tanken plockades upp från dvalan igen! Kan man plantera äppelträd så här års?

Kram
Lina

måndag 12 september 2011

Allsång på hemmet.



Vi var och hälsade på min morfar som bor på ett ålderdomshem i Orsa.

Han är verkligen jättegammal nu och har väl någon form av ålderdoms Altzeimers.
Eller som han själv säger; batteriet är slut...


Han verkade inte riktigt känna igen mig men när han såg Henry- vilken lycka!

Han sken upp som en sol och blev så himla pigg & glad.
Det var underbart härligt att se och värmde mitt hjärta oerhört.




Lilla morfar bor bara ihop med en massa gamla tanter.
Jag vet inte om det är kul eller jobbigt, helt ärligt..


När tanterna fick syn på Henry så började två av dom jaga efter honom med sina rullatorer

- Åh va fin han är

- Vad heter en sån liten fin pojke då?

- Åhduuuuuktig han är

- Han är så fin

- Får man köpa han?


(Den sista frågan svarade jag bestämt Nej på)

Henry höll iaf god min & svarade så gott han kunde på tanternas upprepningar. Han berättade även att han ätit makaroner & korv för dom. Och att han hade sett en häst idag. Mycket stolt.

.


Sen blev vi bjudna på fika med alla andra på hemmet.


Henry satt i mitten och showen var ett faktum. Det blev Allsång.

Det var Ester som drog igång det men sen tog Henry över
och det var nog lika bra för Ester gled väldigt ofta över på denna lilla truddelutt:

"När jag var liten då var jag elak det vet jag
när dom sa jag skulle kissa då sket jag"


jag höll på att bryta ihop av skratt!
Det var onekligen ett skönt gäng som bodde där på Orsagården.


mys.




Kvällen rundades av hemma på digerberget med två burkar surströmming & lite snaps.
Mums! Tror Patrik slog rekord och mumsade i sig 8 strömmingar.


Min mammas morbror Per kom också på middagen, Henry döpte snabbt om honom till Peris och kallade honom sedan för det hela kvällen. Förstår inte vad han får allt ifrån det där lilla fröt - man han gör iallafall att vi aldrig har en tråkig stund.


Kvällen överraskning var när Alice klämde i och nästan kunde hela texten till "Helan går.. "

hm.. 3 år gammal. Det är nästan lite oroväckande tycker jag.

vilka föräldrar..


kram /L.



Galonmaffian

Henry bara älskar att vara med & hjälpa till med alla maskiner & saker med motorer.



skottkärrerace


Så här glad blir man om man får åka skottkärra!

.. att åka gräsklippare var nog minst lika kul!

Härliga höst

Helgen spenderades i Orsa, många mil i bil men väldigt härligt när man väl är där.
Eftersom ingen bor i huset längre så är det en del att pyssla med när vi kommer dit.


Lördagen bjöd på underbart väder & trädgårdsfix.



Jag avundas alla människor med fruktträd,
tänk att bara gå ut i trädgården & plocka lite äpplen, göra en paj & lite mos.

Eller bara plocka en skål ful av plommon & mumsa sta'.



Det här trädet blommade för fullt & var så vackert.
Blev nästan sugen på att införskaffa ett sånt till oss.

.. frågan är bara vad det är för något?


Kram

Lina

tisdag 6 september 2011

Tack Addi!

Himla schysst att du påminde mamma & pappa om att jag gillar löjromstoast!


Tack vare dig så fick jag det på min födelsedag,
lite synd bara att du inte var här för det hade lätt räckt till dig också.


/Henry

Extra gryn



Vår familj har utökats med ännu ett litet hjärtegryn, Estelle.



Min man har fått det ärofyllda uppdraget att bli lilla frökens gudfar och
eftersom allt hans är mitt så är hon ju indirekt även min, visst?!



Söt är hon iallafall!



Puss

/L.

L som i loppis




Det blir alldeles för få turer till loppisar nu för tiden men i förra veckan hann jag iaf med en snabbis till Erikshjälpen vilket resulterade i denna fina [damuschan].. (vette 17 hur det stavas).
Den stora glastjofräsen med en solros i..



Först tvekade jag lite, men med facit i hand är jag mycket glad för min nya "vas".
Blev extra glad när jag sedan hittade något liknande på House doctor och i några inredningsreportage. Helt plötsligt gick jag från att vara nöjd & glad till att tycka att jag gjort ett kaaaap!




Kram


Lina

måndag 5 september 2011

kalas

Hela helgen har det kalasats hemma hos oss så nu får man allt
säga att lillsorken är firad, så det står härliga till!
Han har fått så mycket fina presenter, tårta, kärlek
& omtanke från alla nära & kära.





Poliströjan & den fina lilla kånkenryggan åkte på direkt och dessa
fina presenter tog han inte av sig i första taget.






Att sjunga "ja må le leva" & att blåsa ut ljus var kul!


Och på söndagen kom alla kompisar ...


... med pakeeeet!



Storasyster hjälpte till att öppna paketen.




Gunnar från Gläntan va här!



& hela spånga maffian!





Att blåsa såpbubblor var en höjdare..



.. och att jaga dom är ännu roligare!



Helgen har varit supermysig men slutade tyvärr i tårar & ett besök till akuten.
Alice ramlade handlöst från soffan och det som tog emot var lilla näsan mot bordskanten..


Men det gick ganska bra & efter ett tag kom hon & papsen hem
med tejpad näsa & en tatuering i högsta hugg! Vilken lycka - i olyckan..


puss /L.

baka baka liten kaka..





I helgen har vi firat vår älskade lilla Henry som fyller 2 år idag!
.. och som alltid är jag bakar så har jag världens bästa assistenter troget vid min sida..




Mmmmmums!




Bla så blev det Leilas kladdkaka med toscatäcke!

Puss
/Lina