onsdag 5 maj 2010

Vaddå varsågoda..?


Mina barndomsvänner& deras små kom på besök i måndags.
Så vi var 4 vuxna (jo men visst räknas väl vi som vuxna nu va?) och 7 barn. Det var en intensiv men jättemysig dag i solen!


Så himla roligt att ses!!
Det gör vi alldeles för sällan!
Tänk är det inte märkligt ändå att 4 av 6 stycken i från vårt gamla gäng är mammalediga samtidigt.. helt otroligt! Vem hade trott det för några år sedan...

Jag hade precis lämnat av Alice på dagis när brudarna glider in och med sig har dom ALLA barn. Ops.. och jag som precis lämnat Alice på dagis. Jag hade inte alls förstått att dom skulle ha med sina "stora" barn.. jag trodde att dom var på dagis och att vi skulle sitta & fika och ta det lugnt med småttingarna... GLÖM DET!

Så vi tog en promenad och hämtade upp Alice igen, hon såg lite förvånad ut men väldigt glad när hon bara behövde vara en halvtimme på dagis den dagen. Och fröknarna tror väl snart att jag röker på eller nått som inte vet om jag ska ha mitt barn på dagis eller inte.

Anyway, sen tog vi en promenix till lekparken (via ett café för att fiska upp lite bullar & några latte)



Full action i sandlådan. F.V Alicia, Elin, Alice & Henry
Henry gjorde sandlåde-premiär och han var alldeles faschinerad av all sand.


Finns det hjärterum så finns det stjärterum!
Yviss & Tina

Vi var tvugna att försöka oss på ett gruppfoto.
Nästan hela gänget, Alicia fattas tyvärr för hos skulle till frissan ;)
F.V :Lukas, Henry, Alice, Tuva, Elin & lillebror Hugo




Elin kunde bara inte hålla sig när morotskakan kom fram efter lunchen...
.. och helt ärligt - visst vill väl alla åt glasyren? ;)

Men som ni kanske förstår så blev det inte en lugn dag med massa skvaller utan det var fullt ös och när dom åkt så inser jag att jag vet inte så mycket mer om vad som hänt sen sist i dras liv än innan dom kom.. Men TUR att vi redan bokat in en ny träff! Då kanske jag hinner uppdatera mig lite i allafall.

Kram Lina

Ps. Jag har flera fina bilder från dagen men blogger är helt CP så det har tagit halva kvällen att få upp några fjuttiga bilder. Men hojta till om ni vill ha några på mejlen elr "fejjan" så kirrar jag det! Ses snart igen!

3 kommentarer:

  1. Åh vad härligt - underbart kaos!! Och lilla Elin gör precis vad jag alltid vill göra när jag ser en morotskaka - går först på frostingen! ;) TUR att jag KAN den nu då!! Åh! Måste baka morotskaka i helgen! Eller skulle jag banta förresten..? JOBBIGT!

    Igår försökte jag springa, det gick i fem minuter (!!!) trots träning 3 dagar/vecka den senaste dryga månaden. Jag hyser stor respekt för ditt beslut om dessa framtida lopp.. Jag har inte hejat på länge! Heja heja!

    Ha en underbar dag! Här strålar solen och jag längtar efter promenad och häng på altanen!

    Puss!

    SvaraRadera
  2. Jo, barn gör som vuxna gör, brukar man ju säga... Är det därför min dotter kastar sig över glasyren på kakan samt brukar dra av sig strumporna för att tugga på dem..? Hmm.
    Jag vill gärna ha fler bilder!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Åhh, vilken härlig dag ni verkar ha haft, liiite kaos kan jag se framför mig. :-)
    Fina bilder på fint folk var det, blir väldigt glad när jag ser dem!
    Kram på er alla!
    Veronica

    SvaraRadera